Sprøjtemaling

Trænger dit hjem til en opfriskning eller har du af anden årsag brug for en maler, så kontakt Malermester Jesper Grønlund.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Har i trælofter eller en masse stukke i jeres hjem og tænker det er dyrt at få malet, klare vi også nemt det med faste lave priser.
  Vi sparer nemlig både jer for tid og penge da vi klare det hurtigt og nemt med vores forskellige sprøjtemaskiner.
  Fordelen ved maling med vores sprøjtemaskine er du undgår de klassiske ujævne penselstrøg.
  Ved sprøjtemaling ligges der et fint lag maling, hvilket sikrer dig et flot ensartet glat look.
  Facebook
  Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
  Birgitte
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
  Camilla
  via Facebook

  ★★★★★

  Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
  Josephine
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Istandsættelse af køkken

  God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
  Anne
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet indendørs i hus

  Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
  Anette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Maling af kældervæg

  Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
  Christoffer
  via Håndværker.dk

  Professionel sprøjtemaling

  Trænger dit hjem til at få et friskt look? Så kan en omgang sprøjtemaling være det, dit hjem har brug for. Når vi maler med en sprøjtemaskine, så bliver resultatet flot og jævnt, og du undgår ujævnheder i form af penselstrøg.
   
  Sprøjtemalingen giver et flot og tyndt lag maling, hvilket giver dit hjem et flot og ensartet look. Hvis du vil være sikker på at få et rigtig flot resultat, så kan det være en god idé at få professionelle malere til at udføre malerarbejdet.
   
  Her hos Malermester Jesper Grønlund får du tilfredsstillende resultater hver gang. Vi går op i at yde en god service, som du kan være tilfreds med.

  Når du vælger os til at male dit hjem, så kan du hurtigt og nemt få et perfekt resultat.

  Så hvis du ønsker at bruge din tid på andet end at male dit hjem, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Vi maler lejligheder, gulve og meget mere på det meste af Sjælland. Du kan trygt overlade opgaven til os, vi går ikke hjem før arbejdet er fuldstændig færdigt.

  Er du blevet nysgerrig på sprøjtemaling, så kontakt os endelig for at høre mere. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  Sprøjtemaling af dit hjem

  Når du skal have malet dit hjem, så har du mulighed for at få det sprøjtemalet frem for den traditionelle metode med pensel. Sprøjtemaling giver et mere ensartet og jævnt look, da vi undgår stregerne fra penslerne. Det er desuden en hurtig metode at male med, da vi bruger sprøjtemaskiner til at udføre arbejdet med.
   
  Sprøjtemaling er yderst effektivt, da det er en måde at sikre mere jævnt og pænt malerarbejde på. Skal der f.eks. males bag træbrædder, i kroge, flet eller lignende, så er sprøjtemaling den oplagte mulighed.
   
  Når vi maler med sprøjte, skal rummet være tomt for møbler og andre ting. Men når det er gjort, så kan vi hurtigt komme i gang med malerarbejdet, så du kan få det hjem, du drømmer om.
   
  Vælger du os til at udføre dine maleropgaver, så kan vi gøre det hurtigt, nem og billigt. Vi har fordelagtige priser, så du kan spare både tid og penge, hvis vi skal male for dig. Derudover er du også sikker på at få et godt resultat, da vi sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt.
  Se et udsnit af vores malerarbejde

  Flotte resultater hver gang med sprøjtemaling

  Uanset om du skal have malet dit hjem, dine gulve, lofter eller noget helt andet, så står vi til rådighed. Er du i tvivl om, hvad vi skal hjælpe dig med at male, så kontakt os endelig og hør nærmere.

  Alt efter hvad du skal have malet, kan det muligvis være en fordel at få det malet med sprøjte. Det kommer naturligvis an på, om der er tale om vægge, lofter, eller andet. Især lofter kan være en fordel at male med sprøjte, hvis det er muligt at få dækket rummet godt af inden malerarbejdet påbegyndes. Det er især ved stuk, at sprøjtemalingen kan være fordelagtig.

  Med sprøjtemaling vil malingen nemlig fordele sig mere jævnt og den vil f.eks. ikke hobe sig op i krummelurer eller fordybninger. Det betyder også, at rosetter eller andet udsmykning generelt vil fremstå flottere.

  Sprøjtemaling er generelt en meget hurtig metode at male med, og du opnår også et flot resultat. Der er derfor mange fordele ved sprøjtemaling fremfor maling med pensel. Nogle gange kan det dog være en fordel at bruge pensel, det kommer an på, hvad der skal males.

  Mange års erfaring

  Skal du have malet, kan der være mange overvejelser at gøre sig inden. F.eks. malemetode samt om man skal gøre det selv eller få professionelle malere til at udføre arbejdet.
   
  Der er klart mange fordele at hente ved at få professionelle med flere års erfaring til at udføre arbejdet. Her hos Malermester Jesper Grønlund har vi mange års erfaring, hvilket sikrer dig flotte og tilfredsstillende resultater hver gang. Med vores solide erfaring indenfor feltet ved vi, hvordan arbejdet skal udføres. Har du en opgave, men ved ikke hvordan du skal gribe den an, så er vi klar til at hjælpe. Kontakt os gerne, så kan vi sammen finde ud af, hvilken service der passer til det, du skal have malet. Vi udfører malerarbejde på det meste af Sjælland. Vi klarer arbejdet hurtigt, da vores erfaring sikrer grundig viden om, hvordan forskellige opgaver skal gribes an. Vi bruger maling af god kvalitet, der giver flotte resultater.
   
  Uanset om du står og skal have malet lejlighed, et værelse, lofter eller gulve, så kan vi klare opgaven. Vores priser er konkurrencedygtige og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et tilbud. Så finder vi hurtigt ud af, hvad vi kan tilbyde dig.

  Få et uforpligtende Tilbud


   Din lokale malermester! VI DÆKKER DET MESTE AF SJÆLLAND.

   Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører på det meste af Sjælland. 

   Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

   Indhent et tilbud