100% GRATIS

Maling af Lejlighed

Trænger dit hjem til en opfriskning? Vi hjælper dig med at male din lejlighed, så den fremstår frisk og ny.

Vi kører på det meste af Sjælland og har malet mange lejligheder for vores tilfredse kunder.

Vi bliver valgt på baggrund af følgende:

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Faste lave priser på maling af lejligheder

  Prisen inkluderer afdækning af træværk og gulve og er baseret på to gange maling af lofter & vægge i glans 5. I køkken anvendes glans 10 og badeværelser males med vådrumsmaling.

  Priserne forudsætter at lejligheden er ryddet for møbler:

  Alle priser er inklusiv moms og materialer.
  Vi maler gerne over jeres bolig vedligeholdelseskonto.
  Ovenstående priser gælder ikke i tilfælde af nikotin eller meget mørke farver på væggene. Her må påregnes et lille tillæg på prisen.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Facebook
   Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
   Birgitte
   via Facebook

   ★★★★★

   Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
   Camilla
   via Facebook

   ★★★★★

   Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
   Josephine
   via Facebook
   Håndværker.dk

   ★★★★★

   Istandsættelse af køkken

   God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
   Anne
   via Håndværker.dk

   ★★★★★

   Malet indendørs i hus

   Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
   Anette
   via Håndværker.dk

   ★★★★★

   Maling af kældervæg

   Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
   Christoffer
   via Håndværker.dk

   Professionel maling af lejligheder

   At male en lejlighed kan være en stor og krævende opgave, hvis man ikke er vant til at udføre malerarbejde. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du står og skal have malet en lejlighed, men ikke selv vil gøre det.

   Her hos Malermester Jesper Grønlund har vi flere års erfaring med malerarbejde af forskellig art, så du kan trygt overlade diverse maleropgaver til os. Vi sætter en ære i at gøre arbejdet godt, så du får et tilfredsstillende resultat.

   Når du vælger at få et malerfirma som os til at udføre en maleropgave, kan du både spare tid og penge. Vores erfaring sikrer nemlig, at vi kan udføre opgaverne hurtigt og præcist.

   Det er en stor fordel for dig, da du slipper for at stå med arbejdet selv. Vi kan hurtigt komme i gang med arbejdet, og vi kan hurtigt udføre det. Derudover har vi også konkurrencedygtige priser, så du får en god pris, når du vælger os til at udføre dine opgaver.

   Har du andet end en lejlighed, der skal males, som f.eks. gulve, så kan vi også ordne det. Vi vender tilbage indenfor 24 timer, hvis du henvender dig til os.

   Lejlighedsmaling til fordelagtige priser

   Lejligheder kræver af og til en opfriskning. Måske er du lige flyttet i en ny lejlighed, som trænger til en gang maling, eller måske står du og skal fraflytte din lejlighed og ønsker at gøre den klar inden den skal kigges igennem. Uanset hvad årsagen er, så kan vi hos Malermester Jesper Grønlund hjælpe dig med malerarbejdet.

   Når du ikke selv har mulighed for at male din lejlighed, er det vigtigt, at du kan få et tilbud på malerarbejde til en god pris. Det kan du her hos os. Vi har erfarne malere, der udfører maleropgaver til fordelagtige priser. Du kan altid henvende dig til os, hvis du er interesseret i et tilbud på en opgave. Så finder vi ud af, hvad der passer til dig og dine behov.

   Vores priser er konkurrencedygtige, og du er derfor altid sikret en god pris hos os. Så hvis du bor på Nordsjælland eller i nærheden, som f.eks. København, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for lejlighedsmaling.

   Vi udfører naturligvis også mange andre maleropgaver, hvis du skulle få behov for det. Kontakt os endelig herfor.

   Se et udsnit af vores malerarbejde

   Malerarbejde i Nordsjælland

   Hos Malermester Jesper Grønlund udfører vi malerarbejde i Nordsjælland og omegn. Vi kører ud og maler hos dig, der har brug for en hjælpende hånd.
    
   Vi har flere års erfaring med forskellige opgaver indenfor malerarbejde, og derfor kan vi hurtigt udføre de maleropgaver, du har brug for. Når du får os til at udføre malerarbejdet, kan du fokusere på andre ting i stedet for.
    
   Dermed skal du heller ikke bekymre dig om, om arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi sørger for at male din lejlighed, så du er tilfreds med resultatet. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for det endelige resultat.
    
   Det eneste, du skal sørge for er, at din lejlighed er klar til at blive malet ved at rydde den for ting og møbler, så vi nemt kan komme til at male.
    
   Din pris afhænger af, hvor stor din lejlighed er. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også kontakte os og få et tilbud, hvis du er interesseret i det. Så kan du hurtigt blive afklaret og nå frem til en beslutning angående malerarbejdet.

   Din lokale malermester! Vi dækker det meste af sjælland

   Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører på det meste af Sjælland

   Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

   Få et uforpligtende Tilbud


    Indhent et tilbud