Spartel og filt

Trænger dit hjem til en opfriskning eller har du af anden årsag brug for en maler, så kontakt Malermester Jesper Grønlund.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Vi har mange års erfaring inden for spartling og opsætning af filt. Vi udfører spartling af både gips, vægge, lofter og beton ved istandsættelse og renovering af lejligheder og huse samt nybyg.
  Derudover tilbyder vi opsætning af filt, glasvæv, savsmuldstapet og andet tapet.
  Så uanset om du ønsker at give dine vægge et glat look eller en mere mønstret overflade er vi klar til at hjælpe dig.
  Vi har altid faste lave priser og bruger de bedste materialer på markedet.

  Se et udsnit af vores malerarbejde

  Facebook
  Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
  Birgitte
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
  Camilla
  via Facebook

  ★★★★★

  Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
  Josephine
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Istandsættelse af køkken

  God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
  Anne
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet indendørs i hus

  Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
  Anette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Maling af kældervæg

  Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
  Christoffer
  via Håndværker.dk

  Din lokale malermester, der kører ud i Ølstykke og omegn

  Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører ud i Ølstykke, omegn og det meste af Storkøbenhavn. 

  Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så sender vi et tilbud indenfor 24 timer.