Maling af gulv

Trænger dit gulv til en omgang ny maling? Så kan vi hjælpe.

Hos Malermester Jesper Grønlund tilbyder vi maling af gulv til fordelagtige priser.

Vi maler gulve på det meste af Sjælland og har udført mange af disse opgaver for vores faste kunder.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Maling af Trægulv til knivskarpe priser

  Det er langt fra alle trægulve, som er lige flotte. Særligt ikke når du lige har fjernet det gamle gulvtæppe eller linoleumsgulvet, for den sags skyld.

  Desværre er der heller ingen garanti for, at trægulvet returnerer til sin gyldne alder efter en gulvafslibning.

  Gulvet kan dog blive rigtig flot igen, hvis det får en omgang med malerpenslen. Malede trægulve er ganske charmerende og kan give et rum et elegant, lyst udtrykt (vel at mærke du vælger en lys farve), og det er en simpel måde at ændre rummets atmosfære.

  Maling af betongulv

  Du kan male et trægulv såvel som et betongulv.
  Dog er der nogle ting, som man skal være opmærksom på, inden man går i gang med at male sit betongulv, fordi gulvet både skal gøres fuldstændigt rent, og at alle ujævnheder såsom gammel maling osv. skal skrabes væk, inden arbejdet påbegyndes.
  Derudover er det også vigtigt at undersøge, om betongulvet er modtagelig for maling, samt at man giver betongulvet den rigtige grundmaling, så man får et flot og holdbart slutresultat.
  beforeafter

  Vælg en professionel malermester til at male dit gulv

  Hvis du ønsker at dit trægulv eller betongulv skal males, er det vigtigt med den korrekte forberedelse.
  Bliver forarbejdet ikke gjort ordentligt, risikerer du at malingen skaller af igen eller krakelere. Ikke nok med at det er spildt arbejde, så får du også et resultat, du ikke bliver glad for.
  Nogle gulve er nemmere at male end andre, og nogen gange skal gulvets overflade slibes til for at sikre, malingen sidder ordentligt fast på enten træets eller betonens overflade.
  Hvis du ønsker at stå tilbage med et godt resultat, som du kan have glæde af i mange år, kan det godt betale sig at henvende sig hos en professionel malermester – Vi har masse erfaring, vi med glæde deler ud af.
  Facebook
  Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
  Birgitte
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
  Camilla
  via Facebook

  ★★★★★

  Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
  Josephine
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Istandsættelse af køkken

  God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
  Anne
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet indendørs i hus

  Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
  Anette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Maling af kældervæg

  Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
  Christoffer
  via Håndværker.dk

  Se et udsnit af vores malerarbejde

  Skal vi male dit gulv?

  Vi maler dit gulv og kan besvare de spørgsmål, du måtte have ift. din opgave.

  Vi har mange års erfaring med maling af gulv. Lad os hjælpe og give dig den nødvendig rådgivning

  Kontakt os på 31 78 55 56, mail, Facebook, eller udfyld formularen forneden. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

  Få et uforpligtende Tilbud


   Din lokale malermester! Vi dækker det meste af sjælland

   Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører på det meste af Sjælland

   Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

   Indhent et tilbud