Miljømaling

Trænger dit hjem til en opfriskning eller har du af anden årsag brug for en maler, så kontakt Malermester Jesper Grønlund.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hos Malermester Jesper Grønlund oplever vi en stigende efterspørgsel på kunder, som ønsker at få malet med miljømaling. Denne type maling er med tiden blevet utrolig populær, fordi malingen er fri for opløsningsmidler, fungicider og andre hormonforstyrrende stoffer.

  Dette er særligt fordelagtigt, hvis du er allergiker og ikke tåler maling, som indeholder netop disse midler. Alt vores miljømaling er mærket med svanemærket og overholder dermed kravene fra EU.
  Det betyder at du nemt få frisket dine lofter og vægge op uden at skulle være væk fra dit hjem i flere uger. Miljømaling har den samme kvalitet, som den almindelige maling, og samtidigt kan i være i jeres hjem mens arbejdet bliver udført.

  Se et udsnit af vores malerarbejde

  Facebook
  Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
  Birgitte
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
  Camilla
  via Facebook

  ★★★★★

  Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
  Josephine
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Istandsættelse af køkken

  God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
  Anne
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet indendørs i hus

  Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
  Anette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Maling af kældervæg

  Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
  Christoffer
  via Håndværker.dk

  Din lokale malermester! VI DÆKKER DET MESTE AF SJÆLLAND.

  Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører på det meste af Sjælland.

  Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

  Indhent et tilbud