Malerfirma København

Trænger dit hjem til en opfriskning eller har du af anden årsag brug for en maler, så kontakt Malermester Jesper Grønlund.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Malerfirma København Hos Malermester Jesper Grønlund hjælper med med malerarbejde i København. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der levere kvalitetsarbejde til alle typer af opgaver indenfor malerfaget.
  Derfor garanterer vi kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser. Ingen opgave er for lille til os. Vi hjælper uanset opgavens karakter og omfang.

  Malerarbejde udført til tiden

  For at kunne levere det bedste resultat, er det vigtigt at lave et grundigt forarbejde. Derfor tilbyder vi at komme ud og give jer en uforpligtende vurdering af dit kommende projekt.
  Når vi har været ude at se projektet kommer vi med en fast pris på projektet. I prisen indgår en fuld oversigt. Det betyder at der ikke kommer uforudsete udgifter undervejs i projektet.
  Vi sætter nemlig en dyd i ærlighed og gennemsigtighed under hele forløbet. Når projektet er i gang aftales der fra start en deadline for hvornår projektet skal være færdigt.
  Vi lægger en stor ære i at udføre opgaven til tiden. Det betyder at vi altid gør arbejde færdigt til den aftalte tid. Undervejs i projektet får I løbende opdateringer, hvis opgaven skulle blive færdig før tid.
  Når opgaven er færdig evaluerer vi resultatet, og vi er ikke glade før I er glade.
  Facebook
  Vi har været meget tilfredse, alle aftaler er blevet overholdt. Arbejdet er gjort grundigt og vores entré er blevet så flot. Kan varmt anbefale Jesper Grønlund:-)
  Birgitte
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun give Jesper mine varmeste anbefalinger. Kæmpe ros til dig og Vagn for et så flot udført arbejde. Super pris, tiderne blev overholdt, budgettet holdt og intet problem med ekstra opgaver. Vi er så glade og ringer med garanti til Jesper næste gang vi skal have lavet malerarbejde.
  Camilla
  via Facebook

  ★★★★★

  Fint og flot arbejde. Fuldspartling og opsætning af filt. Vi er meget tilfredse og vi vil til en hver tid bruge Jesper igen 🙂
  Josephine
  via Facebook
  Håndværker.dk

  ★★★★★

  Istandsættelse af køkken

  God og nem kommunikation. Aftaler blev overholdt og de gjorde meget for at vi fik en god service. Der blev spartlet, sat væv op og malet – alt sammen meget pænt og tilfredstillende.
  Anne
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Malet indendørs i hus

  Jesper Grønlund er den mest punktlige og behagelige håndværker vi nogensinde har haft hyret og vi har nu brugt ham igennem 6 år til forskellige opgaver og er altid super tilfredse. Han er omhyggelig, punktlig, smilende og altid klar med gode råd og fantastisk vejledning.
  Anette
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Maling af kældervæg

  Rigtig god oplevelse, nem at komme i kontakt med, kommer som aftalt og besigtiger opgaven, følger hurtigt op med skriftligt tilbud og løser opgaven på det aftalte tidspunkt.
  Christoffer
  via Håndværker.dk

  Vigtigt at have fokus på de små detaljer

  For at kunne lave kvalitets malerarbejde er det vigtigt, at have styr på de små detaljer. Det betyder at vi tager forarbejde seriøst, når vi udfører en maleropgave.
  Vi gennemgår før start af projektet, at alle overflader er korrekt behandlet, og at eksempelvis karme er slebet korrekt, alt er spartlet osv.
  På den måde er vi sikre på, at malingen hæfter optimalt, og den samtidigt er sikret en høj slidstyrke.

  Vi bruger kun kvalitetsmaling

  For at kunne levere et kvalitetsarbejde er vigtigt for os at anvende de bedste materialer og malinger. Derfor anvender vi udelukkende kvalitets maling fra PP mestermaling og Sigma.
  Malingen er mærket med EU-blomsten, hvilket betyder at den ikke frigiver giftige stoffer, og samtidigt er det muligt at opholde sig i hjemmet, mens malerarbejde udføres.
  Endvidere er det maling, som er nem at rengøre og som er utrolig slidstærk.
  Derfor kommer der ikke nogle pletter, når du skal vaske væggene derhjemme, ellers hvis du kommer til at ridse væggen beskidt.
  Ligeledes betyder en hård overflade, at dit træværk er bedre beskyttet mod slid, mærker og ridser.
  Hvis du har spørgsmål til dit projekt eller ønsker at få et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på 31 78 55 56 beskidte.

  Din lokale malermester! VI DÆKKER DET MESTE AF SJÆLLAND.

  Skal du bruge et kvalitetsbevidst malerfirma? Vi kører på det meste af Sjælland.

  Ring på 31 78 55 56, eller send en e-mail til info@mmjg.dk. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

  Indhent et tilbud