Malerfirma København

Hos Malermester Jesper Grønlund hjælper med med malerarbejde i København. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der levere kvalitetsarbejde til alle typer af opgaver indenfor malerfaget. Derfor garanterer vi kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser. Ingen opgave er for lille til os. Vi hjælper uanset opgavens karakter og omfang.

Malerarbejde udført til tiden

For at kunne levere det bedste resultat, er det vigtigt at lave et grundigt forarbejde. Derfor tilbyder vi at komme ud og give jer en uforpligtende vurdering af dit kommende projekt. Når vi har været ude at se projektet kommer vi med en fast pris på projektet. I prisen indgår en fuld oversigt. Det betyder at der ikke kommer uforudsete udgifter undervejs i projektet. Vi sætter nemlig en dyd i ærlighed og gennemsigtighed under hele forløbet.

Når projektet er i gang aftales der fra start en deadline for hvornår projektet skal være færdigt. Vi lægger en stor ære i at udføre opgaven til tiden. Det betyder at vi altid gør arbejde færdigt til den aftalte tid. Undervejs i projektet får I løbende opdateringer, hvis opgaven skulle blive færdig før tid. Når opgaven er færdig evaluerer vi resultatet, og vi er ikke glade før I er glade.

Vigtigt at have fokus på de små detaljer 

For at kunne lave kvalitets malerarbejde er det vigtigt, at have styr på de små detaljer. Det betyder at vi tager forarbejde seriøst, når vi udfører en maleropgave. Vi gennemgår før start af projektet, at alle overflader er korrekt behandlet, og at eksempelvis karme er slebet korrekt, alt er spartlet osv. På den måde er vi sikre på, at malingen hæfter optimalt, og den samtidigt er sikret en høj slidstyrke.

Vi bruger kun kvalitetsmaling 

For at kunne levere et kvalitetsarbejde er vigtigt for os at anvende de bedste materialer og malinger. Derfor anvender vi udelukkende kvalitets maling fra PP mestermaling og Sigma. Malingen er mærket med EU-blomsten, hvilket betyder at den ikke frigiver giftige stoffer, og samtidigt er det muligt at opholde sig i hjemmet, mens malerarbejde udføres. Endvidere er det maling, som er nem at rengøre og som er utrolig slidstærk. Derfor kommer der ikke nogle pletter, når du skal vaske væggene derhjemme, ellers hvis du kommer til at ridse væggen.
beskidte. Ligeledes betyder en hård overflade, at dit træværk er bedre beskyttet mod slid, mærker og ridser,

Hvis du har spørgsmål til dit projekt eller ønsker at få et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på 31 78 55 56