Gulvslibning København

Gulvslibning til knivskarpe priser

Udover malerarbejde kan Malermester Jesper Grønlund også være behjælpelig med gulvslibning. Vi har stor erfaring i at slibe gulve, hvilket vi kan hjælpe dig med til nogle knivskarpe priser. Vi går altid meget grundigt til værks, og vi er yderst omhyggelige, når vi skal hjælpe dig med gulvslibning. Vi kan løse alle opgaver med slibning af gulv – store som små.

Vi tilbyder gulvslibning til både private og erhverv

Hos Malermester Jesper Grønlund kan vi være behjælpelige med at løse alle typer af opgaver indenfor gulvslibning. Vi har flere års erfaring og har hjulpet både stor og små kunder med forskellige typer af opgaver. Gulvslibning kan du få hjælp til af os uanset, om du er privatperson er repræsentant for en virksomhed – og til nogle knivskarpe priser!

Hvis du gerne vil have udført en slibning/afhøvling af dit gulv, så kan vi være behjælpelige med dette for kun 140 kroner pr. kvadratmeter.

Vi kan hjælpe dig med let slibning af dit gulv og efterfølgende 2 gange lak til en pris på blot 75 kroner pr. kvadratmeter.

Udover vi kan give dig en hånd med slibning/afhøvling af dit gulv samt en efterfølgende lakering, er vi også gerne behjælpelige med at ludbehandle, såfremt dette ønskes. Hvis du gerne vil høre mere om ludbehandling, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Uanset hvilken opgave vi udfører for dig, så står vi naturligvis gerne til rådighed, hvis du har behov for rådgivning eller ønsker vejledning omkring den rette løsning. Vi er med dig igennem hele processen, så du er sikker på at få det ønskede resultat.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på gulvslibning

Uanset om du skal have foretaget en gulvslibning/afhøvling, gulvlakering eller ludbehandling, står vi klar til at give dig en hånd. Hvis du godt kunne tænke dig at få mere at vide om gulvslibning/afhøvling eller ludbehandlingsarbejde udført af Malermester Jesper Grønlund, så skal du være mere end velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak omkring dit projekt. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Kontakt os i boksen til højre eller giv os et kald på telefon 31 78 55 56